Φεστιβάλ / Βραβεία

Το 6ο International Project Discovery Forum του LAGFF προσκαλεί τις ταινίες σας

στα 10

Ως τις 30 Μαρτίου έχετε δυνατότητα να υποβάλετε τα projects σας στο 6ο IPDF, με προορισμό το Λος Αντζελες.

Flix Team
Το 6ο International Project Discovery Forum του LAGFF προσκαλεί τις ταινίες σας

Το International Project Discovery Forum, που διοργανώνεται φέτος για 6η συνεχή χρονιά στο Λος Αντζελες, παράλληλα με το εκεί Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, έχει ως μοναδικό στόχο την προώθηση ανεξάρτητων ταινιών απ’ όλον τον κόσμο και την υποστήριξη συμπαραγωγών. Αξιοποιώντας όλα τα μέσα που μπορεί να βρει η κινηματογραφική κοινότητα στο Λος Αντζελες, επιδιώκει να γεφυρώσει δυο διαφορετικούς κόσμους: την αμερικανική ανεξάρτητη παραγωγή και τις Ελληνικές και Βαλκανικές ταινίες.

Διαβάστε ακόμη: 20ό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Τα βραβεία

ipdf lagff 607

Το Forum είναι ένα τετραήμερο εργαστήριο ανάπτυξης projects, που περιλαμβάνει από αξιολόγηση σεναρίων μέχρι εκπαίδευση στο pitching και ολοκληρώνεται με την παρουσίαση των μεγάλου μήκους ταινιών που έχουν επιλεγεί σε προσκεκλημένους επαγγελματίες, παραγωγούς, χρηματοδότες, διανομείς και προγραμματιστές φεστιβάλ.

Φέτος, το IPDF δέχεται τα νέα projects μέχρι τις 30 Μαρτίου. Υποβολές γίνονται δεκτές απο τις χώρες: Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ισραήλ, Κόσοβο, Κροατία, Κύπρο,FYROM, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία - ή από διεθνείς κινηματογραφιστές που η ιστορία τους όμως εξελίσσεται σε μία από τις παραπάνω χώρες. Τα επιλεγμένα projects θα ανακοινωθούν στα μέσα Μαΐου. Το 6ο International Project Discovery Forum θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών του Λος Αντζελες (LAGFF), από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου 2018.

ipdf lagff 607

Για να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τις προϋποθέσεις και τον τρόπο συμμετοχής, επισκεφθείτε το IPDF Guidelines.

Δείτε ακόμη: Ο κινηματογράφος Δαναός πλημμυρίζει από κινούμενα σχέδια