Industry

«Ξεναγός» ή «Tungsten»; Δωρεάν εισιτήρια και για τα δύο!

στα 10

Μάθημα συνεργασίας, απόδειξη ανάγκης. Δυο ελληνικές ταινίες που σχολιάζουν με διαφορετικό και εύστοχο τρόπο τη δική μας Αθήνα, βγήκαν στις αίθουσες σε κοινή διανομή. Το Flix σας προσφέρει τη δυνατότητα να τις δείτε δωρεάν!

Flix Team
«Ξεναγός» ή «Tungsten»; Δωρεάν εισιτήρια και για τα δύο!

Το «Tungsten» του Γιώργου Γεωργόπουλου είχε δημιουργήσει το δικό του θόρυβο ήδη από πέρσι, στην πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και λίγο αργότερα όταν εισέβαλλε από το πουθενά στις υποψηφιότητες για τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (στις κατηγορίες του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη και του β' ανδρικού ρόλου για τον Βαγγέλη Μουρίκη). Από τότε και μέχρι σήμερα, ταξίδεψε στον κόσμο (επίσημη συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του 33ου Φεστιβάλ Μεσογειακού Κινηματογράφου του Μονπελιέ, τέσσερα βραβεία στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κύπρου) φτάνοντας με την έξοδο του στις αίθουσες ως μια προφητεία για τις ατέρμονες διαδρομές μιας κοινωνίας σε κρίση.

Ο «Ξεναγός» του Ζαχαρία Μαυροειδή έκανε την πρεμιέρα του στο περσινό 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, ταξίδεψε για την πρώτη διεθνή του στο 21ο Inside Out LGBT φεστιβάλ του Τορόντο, προβλήθηκε στο φετινό 24ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου και έχει ήδη κερδίσει τους τίτλους της «ρομαντικής κομεντί» της χρονιάς και μιας ταινίας που - ειρωνικά - απαντάει στις περισσότερες από τις ερωτήσεις που απασχολούν σήμερα μια ολόκληρη γενιά και μια χώρα που δεν έχει αποφασίσει για το ποια είναι η ταυτότητα της.

Περιπλανηθείτε στο κόσμο των δύο ταινιών και των δημιουργών τους, βλέποντας την αποκλειστική τους συνέντευξη στο Flix.

Εάν δε σπεύσατε ακόμα στους κινηματογράφους, το Flix εξασφάλισε για τους τυχερούς αναγνώστες του δωρεάν εισιτήρια για τον «Ξεναγό», το «Tungsten» ή και τα δύο!

Οροι συμμετοχής: στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας και σημειώνοντας οπωσδήποτε στο subject «Ξεναγός / Tungsten».

10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για όποια από τις δύο ταινίες θέλουν να δουν, την Τρίτη, 29 ή την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος.

10 ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από μία μονή προσκληση για να δουν και τις δύο ταινίες, ως double feature, την Τρίτη, 29 ή την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου.

Οι προβολές αφορούν στον κινηματογράφο Μικρόκοσμο, Λ. Συγγρού 106, Φιξ (ΜΕΤΡΟ Συγγρού-Φιξ), όπου προβάλλονται το «Tungsten» καθημερινά 17.45 και 21.05 και ο «Ξεναγός» καθημερινά 19.20 και 22.45.

Δώστε προσοχή να σημειώσετε στο email που θα μας στείλετε, εάν θέλετε μία διπλή πρόσκληση για τη μία ταινία (και ποια) ή μία μονή πρόσκληση και για τις δύο ταινίες και ποια μέρα και ώρα προβολής προτιμάτε.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με email το πρωί της μέρας της προβολής που θα παρακολουθήσουν, Τρίτη ή Τετάρτη αντίστοιχα.