Buzz

Οι υπέροχες ηρωίδες του Μάικ Μιλς αποκαλύπτονται στο πρώτο τρέιλερ για το (οσκαρικό) «20th Century Women»

στα 10

Η Ανέτ Μπένινγκ, η Γκρέτα Γκέργoυικ και η Ελ Φάνινγκ πρωταγωνιστούν στην πολυαναμενόμενη επιστροφή από τον σκηνοθέτη του αφοπλιστικού «Beginners».

Οι υπέροχες ηρωίδες του Μάικ Μιλς αποκαλύπτονται στο πρώτο τρέιλερ για το (οσκαρικό) «20th Century Women»

«Wondering if you’re happy is a great shortcut to just being depressed»

Εξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Μάικλ Μιλς μάς έδωσε με τη δεύτερη μόλις ταινία του, τους «Πρωτάρηδες», μια από τις πιο απρόσμενα τρυφερές εκπλήξεις εκείνης της κινηματογραφικής σεζόν, η οποία χάρισε στον εκπληκτικό Κρίστοφερ Πλάμερ το Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου και στον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ έναν από τους πιο όμορφους ρόλους της καριέρας του.

Φέτος, ο Μιλς επιστρέφει επιτέλους στην καρέκλα του σκηνοθέτη, με το ανάλογα γλυκόπικρων τόνων «20th Century Women», μια ιστορία ενηλικίωσης που περιγράφεται ως «μια ερωτική επιστολή στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν – και στους καιρούς που μας διαμόρφωσαν». Και με ένα αντίστοιχα δυνατό καστ που αποτελείται από τους Ανέτ Μπένινγκ, Γκρέτα Γκέργουιγκ, Ελ Φάνινγκ και Μπίλι Κράνταπ.

Διαβάστε ακόμη: «20th Century Women»: Η νέα ταινία του Μάικ Μιλς έχει υπέροχο κάστ

20th Century Women 607

Η ταινία εκτυλίσσεται στη Σάντα Μπάρμπαρα του 1979 και ακολουθεί την Ντοροτέα Φιλντς (Ανέτ Μπένινγκ), μια αποφασιστική, ανύπαντρη μητέρα στα 50 της, η οποία προσπαθεί να μεγαλώσει με τον καλύτερο τρόπο τον έφηβο γιο της, Τζέιμι (Λούκας Τζέιντ Ζούμαν), σε μια εποχή που σημαδεύεται από πολιτιστικές αλλαγές και επαναστατική διάθεση. Η Ντοροτέα επιστρατεύει τη βοήθεια δύο νεότερων γυναικών στην ανατροφή του Τζέιμι: την Αμπι (Γκρέτα Γκέργουιγκ), μια απελευθερωμένη πανκ καλλιτέχνιδα που ζει ως οικότροφος στο σπίτι της οικογένειας, και την Τζούλι (Ελ Φάνινγκ), μια προκλητική έφηβη γειτόνισσα.

Οπως περιγράφει ο ίδιος ο Μιλς, η ταινία «είναι μια ωδή στις γυναίκες που με μεγάλωσαν, στη μητέρα μου, την αδελφή μου, τα κορίτσια που ερωτεύτηκα ή θαύμαζα στο σχολείο και στη σκηνή του punk που μου δίδαξε όσα ξέρω για τον κόσμο».

Το «20th Century Women» ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του στις 8 Οκτωβρίου στο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια θα έχει μια περιορισμένη κυκλοφορία στην Αμερική, στις 25 Δεκεμβρίου, κάτι που αυτομάτως αποκαλύπτει τις βλέψεις για μια δυναμική συμμετοχή του στην οσκαρική κούρσα. Και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το γιατί, βλέποντας το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε.

Πατήστε το play για να το δείτε παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη