Buzz

Πριν τα Oσκαρ, αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα φετινά Χρυσά Βατόμουρα

στα 10

Αυτές είναι οι ταινίες που διεκδικούν τα φετινά Χρυσά Βατόμουρα. Να είναι οι χειρότερες που είδατε. Ή αν είστε τυχεροί που δεν είδατε.

Πριν τα Oσκαρ, αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα φετινά Χρυσά Βατόμουρα

Ξεχάστε το «La La Land», το «Moonlight», ή το «Manchester by the Sea», εδώ δεν είναι των Οσκαρ. Τα Χρυσά Βατόμουρα για 37η συνεχή χρονιά φιλοδοξούν να βραβεύσουν εκείνες τις ταινίες που κανείς άλλος δεν βραβεύει στο Χόλιγουντ και που ακόμη και οι ίδιοι οι θεατές τους μετανιώνουν για το αντίτιμο του εισιτηρίου τους πριν ακόμη βγουν από την αίθουσα. Αν δεν φύγουν πριν η ταινία τελειώσει φυσικά.

Δείτε ακόμη: Χρυσά Βατόμουρα 2016: Στα πόσα βραβεία ανακηρύσσεται το «50 Αποχρώσεις του Γκρι» η χειρότερη ταινία της χρονιάς;

Οι χειρότερες ταινίες της χρονιάς αξίζουν κι αυτές την αναγνωρισή τους όμως και γι αυτό υπάρχουν τα Razzies που μόλις ανακοίνωσαν την λίστα των φετινών υποψηφιών τους. Και φυσικά υπήρχαν φαβορί. και μάλιστα σύμφωνα με τους διοργανώτες των βραβείων «τα κινηματογραφικά σκουπίδια φέτος ήταν τόσα πολλά που για πρώτη φορά η λίστα των υποψηφίων μεγαλώνει για να χωρέσει έξι αντί για πέντε υποψήφιους σε κάθε κατηγορία».

gods of egypt 607 Πενήντα αποχρώσεις του κακόγουστου

Διαβάστε ακόμη: Κάποιος να δώσει πίσω στους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Κρίστοφερ Γουόκεν την χαμένη αξιοπρέπειά τους

Συνολικά το «Zoolander 2» είναι ο φετινός πρωταγωνιστής με 9 υποψηφιότηες ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί το «Batman V Superman» με 8 και τους δύο πρωταγωνιστές του, Μπεν Στίλερ και Χένρι Κάβιλ να βρίσκονται αντιμέτωποι κι εκτός οθόνης για το βραβείο του χειρότερου ηθοποιού της χρονιάς. Το «Ατακτος Παππούς» έχει έξι υποψηφιότητες -και φυσικά μία για τον Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, ενώ με πέντε ακολουθουν οι «Θεοί της Αιγύπτου», το «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» και το «Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party».

Δείτε ακόμη: Ο Μάικλ Σάνον ομολογεί ότι κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια του «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης»!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 25 Φεβρουαρίου κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σε όλους τους υποψήφιους, καλή αποτυχία. Κι ως bonus (ή μήπως malus;) μην δέιτε το τρέιλερ του «Hillary’s America».


Δείτε ακόμη: