Φεστιβάλ / Βραβεία

H Ακαδημία δίνει συμβουλές στους υποψήφιους των φετινών Οσκαρ με ένα απολαυστικό βίντεο

στα 10

Κατ΄ευθείαν (ας πούμε), από τα Οσκαρ του 1938!

H Ακαδημία δίνει συμβουλές στους υποψήφιους των φετινών Οσκαρ με ένα απολαυστικό βίντεο

Η Αμερικάνικη Ακαδημία Τεχνών κι Επιστημών, ο οργανισμός που απονέμει κάθε χρόνο τα βραβεία Οσκαρ, κάθε άλλο παρά έχει διστάσει να δείξει την αντίθεσή της στις πρακτικές του νέου προέδρου της Αμερικής Ντόνλαντ Τραμπ, όπως αυτή που απαγορεύει την είσοδο σε κατοίκους από έξι μουσουλμανικές χώρες, και η οποία φέτος θα εμποδίσει υποψήφιους όπως ο Ασγκάρ Φαραντί να παραβρεθούν στην απονομή.

Δείτε ακόμη: Τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά σωματεία της Αμερικής καταγγέλουν τον Ντόναλντ Τραμπ και το #muslimban

Στο γεύμα που παρέδωσε χτες στους φετινούς υποψήφιους η πρόεδρος της Ακαδημίας Σέριλ Μπουν Αϊζακς, έκανε για μια ακόμη φορά δηλώσεις που δεν απέφυγαν να είναι πολίτικές (διαβάστε τες εδώ) ενώ και οι παραγωγοί της βραδιάς Μάικλ Ντε Λούκα και Τζένιφερ Τοντ προέτρεψαν τους υποψήφιους να μιλήσουν από καρδιάς.

Δείτε ακόμη: Ηταν όλοι τους εκεί! Οι υποψήφιοι των φετινών Οσκαρ σε ένα γεύμα όχι σαν όλα τα άλλα!

Και για να τους βοηθήσουν στην προετοιμασία τους αν τελικά βρεθούν επί σκηνής και χρειαστεί να βγάλουν ευχαριστήριο λόγο, τους έδειξαν ένα μικρό βίντεο το οποίο υποτίθεται έρχεται από τα Οσκαρ του 1938.

Σε αυτό, η κωμικός Κέιτ ΜακΚίνον υποδύεται την «πολλαπλά βραβευμένη ηθοποιό» της εποχής Γκλόρια Κονκέιβ (όχι μην την ψάξετε στο IMDB) η οποία προσφέρει συμβουλές που θα κάνουν την βραδιά ευχάριστη για όλους και τίποτα ατυχές δεν θα συμβεί σε κανέναν όπως σε εκείνη το 1928 όταν «κάποιο Ιταλοί της είχαν πετάξει φέτες μορταδέλα».

Διαβάστε ακόμη: Οσκαρ 2017: Οι υποψηφιότητες

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Αναζητήστε εδώ όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την οσκαρική κούρσα, στην ειδική ενότητα του Flix, Oscars 2017

Δείτε το βίντεο εδώ: