Φεστιβάλ / Βραβεία

Οι υποψήφιοι για τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2014 στο φακό του Flix

στα 10

Λίγο πριν την απονομή της Δευτέρας 14 Απριλίου, οι υποψήφιοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες των βραβείων της ΕΑΚ, μοιράστηκαν μαζί μας τις σκέψεις και τη χαρά τους.

Flix Team
Οι υποψήφιοι για τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2014 στο φακό του Flix

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου έφτασε αισίως στον 5ο χρόνο ζωής της και μαζί της και τα βραβεία που απονέμει στους ανθρώπους που αφήνουν το στίγμα τους μέσα από το έργο τους και τη δουλειά τους στο Ελληνικό σινεμά κάθε χρόνο.

Οι υποψήφιοι του 2014 (δείτε όλες τις υποψηφιότητες εδώ), όλοι στην ουσία ευτυχείς που είδαν τη δουλειά τους να αναγνωρίζεται πρωτίστως από τους συναδέλφους τους, θα συναντηθούν όλοι μαζί τη Δευτέρα 14 Απριλίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στην Αθήνα για τη βραδιά της απονομής και της γιορτής που μια τέτοια συγκέντρωση συνεπάγεται.

Λίγες μέρες πριν, αρκετοί από αυτούς συνάντησαν το Flix σε μια μέρα που είχε το δικό της γιορτινό τόνο και μοιράστηκαν on camera τις δικές τους σκέψεις, τις ελπίδες, τα χαμόγελα και τις ανησυχίες τους, ακόμη και τις ευχαριστίες που πιθανότατα θα ξεχάσουν ή δεν θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν το βράδυ της απονομής.

Κάτι από την ατμόσφαιρα εκείνης της μέρας, που όπως και η βραδιά της απονομής, μας κάνει να βλέπουμε την καλύτερη πλευρά μιας μικρής «βιομηχανίας ονείρων» που θα χρειαζόταν λίγη αγάπη ακόμη, μπορείτε να πάρετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Απολαύστε το, στην υγειά του Ελληνικού σινεμά!


Δείτε το με Ελληνικούς υπότιτλους


Δείτε ακόμη: