Buzz

Best of 2011: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

στα 10

Πάει ο παλιός ο χρόνος (σχεδόν) και από σήμερα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου σας προσκαλούμε σ’ ένα παιχνίδι αναμνήσεων και μαχητικών επιλογών.

Flix Team
Best of 2011: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

«Αληθινό Θράσος» ή «Ενας Χωρισμός»; «Χαραυγή Μέρος 1» ή «Χάρι Πότερ» μέρος… τελευταίο; Οι «Πρωτάρηδες» ή το «Drive»; Μήπως η «Barbie, Σχολείο για Πριγκίπισσες» ή οι «Πόντιοι New Generation»;

Σ’ αυτήν την ψηφοφορία όλα επιτρέπονται! Πείτε μας τη γνώμη σας για ν’ανακηρύξουμε τις 10 καλύτερες ταινίες του 2011, όπως τις διάλεξαν οι αναγνώστες του Flix.

Ψηφίζοντας τις καλύτερες ταινίες του 2011, συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση που θα χαρίσει σε έναν τυχερό το δώρο της χρονιάς: όλες τις ταινίες της τελικής 10άδας σε DVD!

Οδηγίες: Συμβουλευτείτε την παρακάτω λίστα με όλες τις ταινίες που βγήκαν στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2011. Συμπεριλαμβάνονται και τα φιλμ που θα προβληθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στείλτε μας email στη διεύθυνση bestoftheyear@flix.gr. Γράψτε μας τις πέντε ταινίες που θεωρείτε ότι σημάδεψαν το 2011, με σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να ψηφίζετε από σήμερα, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Τα αποτελέσματα και ο νικητής θ’ ανακοινωθούν τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου του 2012.Σκεφτείτε, υπολογίστε, ή απλώς ψηφίστε παρορμητικά. Περιμένουμε να σας διαβάσουμε με ανυπομονησία! Και εκτός ψηφοφορίας, τα σχόλιά σας ευπρόσδεκτα από κάτω.

Η Λίστα των Ταινιών

(η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει όσες ταινίες προβάλλονται από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011, με αλφαβητική σειρά)

Tags: best of 2011