Industry

Η 1821 Pictures συνεργάζεται με τη Warner Bros για την ταινία δράσης «Bombshell»

στα 10

Η εταιρεία παραγωγής των Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και Τέρυ Ντούγκας ετοιμάζει μια κατασκοπική περιπέτεια με… άρωμα γυναίκας.

Flix Team
Η 1821 Pictures συνεργάζεται με τη Warner Bros για την ταινία δράσης «Bombshell»

Η εταιρεία παραγωγής 1821 Pictures των Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και Τέρυ Ντούγκας συνεργάζεται με την Warner Bros. για τη δημιουργία της ταινίας δράσης «Bombshell». Το φιλμ είναι βασισμένο σε μια πρωτότυπη ιδέα του Τέρυ Ντούγκας, ενώ το σενάριο θα γραφτεί από τον Ντέιβ Ματίγιο.

Παραγωγοί είναι ο Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης και ο Τέρυ Ντούγκας, η Αλεξάντρα Μίλτσαν («Ο Λύκος της Wall Street») θα εκτελέσει χρέη executive producer, ενώ από πλευράς Warner Bros η Τζούλια Σπίρο θα αναλάβει την επίβλεψη του πρότζεκτ.

Διαβάστε ακόμη: Locate your Photo: Βοηθήστε κι εσείς να γίνει όλη η Ελλάδα... σινεμά!

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, το «Bombshell» είναι ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα το οποίο στρατολογεί τις πιο δημοφιλείς γυναικείες διασημότητες και τις εκπαιδεύει ως κατασκόπους. Το πρόγραμμα αυτό είναι η μοναδική ελπίδα του κόσμου για να σταματήσει έναν μεγιστάνα δισεκατομμυριούχο ο οποίος εκβιάζει όλους τους αρχηγούς της υφηλίου με σκοπό να μετατρέψει ολόκληρο τον πολιτισμό σε ένα αστυνομικό κράτος όπου τον έλεγχο θα έχει μόνο ο ίδιος.

Το φιλμ σηματοδοτεί μια συνεχιζόμενη συνεργασία μεταξύ της 1821 Pictures και της Warner Bros., καθώς συνεταιρίζονται σε μία ακόμη ταινία δράσης, με τίτλο «Κυνήγι Θησαυρού», το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Γκραντ Πιρς Μάιερς («The Maze Runner»), όπως και στην «Οδύσσεια», παραγωγός της οποίας είναι ο Ντέιβιντ Χέιμεν (από τις ταινίες «Χάρι Πότερ»).

Διαβάστε ακόμη