Buzz

10+1 νέες φωτογραφίες από το +1 του Ντένη Ηλιάδη

στα 10

Η νέα ταινία του Ελληνα σκηνοθέτη μετά το «Last House on the Left», αποκαλύπτει μερικά ακόμα μυστικά της. Δείτε τις νέες φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν...

10+1 νέες φωτογραφίες από το +1 του Ντένη Ηλιάδη

Μεταφυσικό θρίλερ με στοιχεία κωμωδίας και με άξονα μία περίεργη ερωτική ιστορία. Το «+1», η νέα ταινία του Ντένη Ηλιάδη που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένες αίθουσες στην Αμερική είναι ένα τολμηρό πείραμα να παίξει κανείς με τα genres και να τα οδηγήσει σ' ένα εντελώς διαφορετικό κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

Σήμερα κυκλοφόρησαν μερικές ακόμα φωτογραφίες που αποτυπώνουν το ύφος της ταινίας: κολεγιακό πάρτι που ξεφεύγει σε μία ανεξέλεγκτη, ντελιριακή βραδιά.

1

2

Η υπόθεση θέλεις τρεις συμφοιτητές να πηγαίνουν στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς, ο καθένας ψάχνοντας για κάτι διαφορετικό: αγάπη, σεξ, να περάσει καλά. Μόνο που κάτι μυστήριο, μεταφυσικό και ανεξήγητο θα συμβεί σ' αυτό το πάρτι για να το μετατρέψει την πιο περίεργη νύχτα της ζωής τους. Οσο οι τρεις φίλοι λοιπόν ψάχνουν να βρουν αυτό που ψάχνουν, το πάρτι σταδιακά παραδίδεται στο απόλυτο χάος. Θα παραμείνουν φίλοι; Θα παραμείνουν... ζωντανοί;

3

4

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ γιατί είναι υψηλών απαιτήσεων την ίδια στιγμή που τα ρίσκα που παίρνει είναι τεράστια. Χρησιμοποιεί οικεία στοιχεία - τις ταινίες με τα τρελά κολεγιακά πάρτι, τα υπερφυσικά φαινόμενα, τους εφήβους που βρίσκονται σε κίνδυνο - και τα πηγαίνει σε τελείως αναπάντεχες κατευθύνσεις.»

5

6

Περιγράφοντας το «Plus One», ο Ντένης Ηλιάδης ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για μια ταινία τρόμου: «Δεν είναι μια ταινία τρόμου, αν και έχει στοιχεία του είδους. Υπάρχει και κωμωδία. Και μια πολύ πειραγμένη ερωτική ιστορία. Μοιράζεται όλα τα δυνατά στοιχεία του τρόμου που έχουν όλες οι ταινίες μου: μόλις ξεκινούν να γίνονται πράγματα, δεν υπάρχει χρόνος για καμία στάση. Οι χαρακτήρες θα φτάσουν στα ακρότατα και πιο ενδιαφέροντα όρια.»

7

8

Οσο για τις επιρροές του «Plus One», ο Ηλιάδης αναφέρει πως μαζί με τον «απίστευτα ταλαντούχο διευθυντή φωτογραφίας» του, τον Μιχάι Μαλαμέρ Τζούνιορ (υπεύθυνο για την απαστράπτουσα εικόνα του «Τhe Master» του Πολ Τόμας Αντερσον), παρακολούθησαν πολλά teenage films, όλον τον Τζον Χιους, το «Superbad», το «Can't Hardly Wait» το «Project X», το «Chronicle» και άλλα. «Για τις πιο σκοτεινές πλευρές της ιστορίας, δεν υπήρχαν συγκεκριμένες αναφορές και εμπνεύσεις. Αυτές τις είχαμε μάλλον ήδη μέσα μας.»

9

10

11

Δείτε το trailer: