Συνέντευξη

Στεφανία Γουλιώτη, Κόρα Καρβούνη: Ηρωίδες των Ακρων

στα 10

Κεντρικές γυναικείες παρουσίες στη νέα ταινία του Μενέλαου Καραμαγγιώλη, το «J.A.C.E.», οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στο Flix για την ταινία τους, το σινεμά και το κοντινό, θαυμάσιο μέλλον!

Στεφανία Γουλιώτη, Κόρα Καρβούνη: Ηρωίδες των Ακρων

Η νέα ταινία του Μενέλαου Καραμαγγιώλη, το «J.A.C.E.», που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, έχει για ήρωα ένα αγόρι που, θαρραλέο μέσα σε έναν αφιλόξενο κόσμο, αναζητά το όνειρό του απέναντι σ' ένα δίκτυο αδίστακτων παρανόμων, πασχίζει να ξεφύγει και υπερασπίζεται όλα όσα αγαπά. Η ζωή για τον Jace είναι μια περιπέτεια χωρίς όρια.

Γύρω του, όπως οι μύγες στο αναμμένο φως, στροβιλίζονται δυο γυναίκες. Η Μαρία είναι μια κοπέλα μπλεγμένη σ’ ένα δράμα αρχαιοελληνικής τραγωδίας, που πλάι στον Jace βρίσκει για λίγο την ηρεμία και τη χαρά. Η Αλμα είναι το κορίτσι που γνώριζε τον Jace από μικρό και που δίπλα του αναζητά τη σωτηρία από τη φρικτή πραγματικότητα της ζωής της.

Δυο νέες, επιτυχημένες, αναγνωρισμένες ηθοποιοί, η Στεφανία Γουλιώτη και η Κόρα Καρβούνη, που τις ενσαρκώνουν, μοιράστηκαν με το Flix τις εμπειρίες τους από τα γυρίσματα της ταινίας, από τον κόσμο του ελληνικού σινεμά και την πίστη τους στη χρονιά που έρχεται. Η Κόρα Καρβούνη με «προϋπηρεσία» στο σινεμά το «Tungsten» του Γιώργου Γεωργόπουλου και πολλές μικρούς μήκους ταινίες όπως το «Χαμένο Κορίτσι» του Νίκου Πάστρα και με το «September» της Πέννυς Παναγιωτοπούλου να βρίσκεται στο post production. Κι η Στεφανία Γουλιώτη στον πρώτο της μεγάλο κινηματογραφικό ρόλο, τον οποίο ακολουθεί η συμμετοχή της στη «Χαρά» του Ηλία Γιαννακάκη. Ομορφες, δραστήριες, ταλαντούχες, αλλά και με έντονη άποψη και εμφανή προσωπικότητα, είναι, σ' αυτήν τους τη συνέντευξη, το αντίδοτο στην απαισιοδοξία!

Περισσότερα για το «J.A.C.E.»: