Συνέντευξη

Ο Κώστας Βουτσάς επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος»

στα 10

Αν χώριζες σε στρατόπεδα τον πολυπληθή θίασο της «Νήσου 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού», ο Κώστας Βουτσάς θα ήταν μόνος του από την πλευρά μιας άλλης γενιάς κωμικών ηθοποιών. Στο Flix εξηγεί πως καταφέρε να διασχίσει έξι δεκαετίες σινεμά, παραμένοντας «μαθητής».

Ο Κώστας Βουτσάς επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος»

Ο ρόλος του Κώστα Βουτσά στη «Νήσο», όπως και στη συνέχεια της, τη «Νήσο 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» είναι μικρός.

«Τα θέματα σήμερα, είτε στην τηλεόραση, είτε στον κινηματογράφο, είτε στο θέατρο είναι για νέους ανθρώπους», δηλώνει ο ίδιος, χωρίς καμία διάθεση πικρίας ή αίσθηση αδικίας αλλά μάλλον με έναν παιδικό ενθουσιασμό που είναι προφανής τόσο στις συνεντεύξεις του όσο και στις τελευταίες εμφανίσεις του στον κινηματογράφο ( ανάμεσα τους «Ο Διαχειριστής» του Περικλή Χούρσογλου και το «Bank Bang» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου).

Τον συναντήσαμε στη Σίφνο, μαζί με όλους τους πρωταγωνιστές της ταινίας, όταν ακόμη η συνέχεια της «Νήσου» γυριζόταν κάτω από τον καυτό καλοκαιρινο ήλιο. Και εκεί τον ρωτήσαμε πως νιώθει που τα τελευταία χρόνια είναι σαν να κάνει μια δεύτερη καριέρα, έχοντας κλείσει αισίως έξι δεκαετίες κινηματογραφικής ζωής.

«Νιώθω μαθητής», δηλώνει χωρίς δεύτερη σκέψη. «Αν πω ότι "ξέρω" πρέπει να σηκωθώ να φύγω».

Δείτε όλα όσα μας είπε ο Κώστας Βουτσάς, ντυμένος με τα ρούχα του παππού Αποστόλη και αν δεν σας αρέσει η «Νήσος 2» μάθετε σε ποιον μπορείτε να κάνετε μήνυση!