Συνέντευξη

Περιμένοντας το Οσκαρ, ο Τζέι Κέι Σίμονς συναντά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

στα 10

Το Flix συνάντησε τον ηθοποιό που σε λίγες μέρες θα πάρει ο Οσκαρ Β Ανδρικού ρόλου για το «Χωρίς Μέτρο» στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ενας Αλλος Κόσμος».

Περιμένοντας το Οσκαρ, ο Τζέι Κέι Σίμονς συναντά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Αν έχετε ήδη δει την ταινία του Ντέμιαν Σαζέλ «Χωρίς Μέτρο» προφανώς η παραπάνω πρόβλεψη για την κατάληξη του Οσκαρ για το οποίο είναι υποψήφιος ο Τζέι Κέι Σίμονς, δεν κρίνεται καθόλου παρακινδυνευμένη.

Μπορεί να είναι ένας από εκείνους τους ηθοποιούς που οι περισσότεροι δυσκολεύονταν να συγκρατήσουν το όνομά του, αλλά που ήξεραν όχι μόνο την φυσιογνωμία του, αλλά και το πως κατορθώνει να μεταμορφώσει ακόμη και τον πιο μικρό ρόλο σε ένα απολαυστικό υποκριτικό μάθημα.

Από την τηλεόραση στο σινεμά και φυσικά στο θέατρο ο Τζέι Κέι Σίμονς είναι ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και μαζί ένας από τους καλύτερους. Οχι σταρ, ο ίδιος χαμογελά αμήχανα και κουνά το κεφάλι του αρνητικά αν χρησιμοποιήσεις την λέξη, αλλά σίγουρα κάποιος που δεν είχε την αναγνώριση που του άξιζε μέχρι τώρα.

J K simmons, Χριστόφορς Παπακαλιάτης 424

Κάτι που φυσικά έχει ήδη αλλάξει, μέσα από την συγκλονιστική ερμηνεία του στο «Χωρίς Μέτρο», στον ρόλο ενός καθηγητή μουσικής που σπρώχνει έναν από τους μαθητές του λίγο πιο σκληρά απ΄ όσο πρέπει στο κυνήγι της τελειότητας.

Διαβάστε ακόμη: «Whiplash»: Να γιατί ο Τζέι Κέι Σίμονς θα κερδίσει το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου!

Βραβευμένος ήδη με την Χρυσή Σφαίρα Β Ανδρικού ρόλου και υποψήφιος (και μάλλον σίγουρος νικητής) στην αντίστοιχη κατηγορία, ο Τζέι Κέι είναι προφανώς ευχαριστημένος από τις εξελίξεις, αλλά όταν τον ρωτάμε πως νιώθει για τα βραβεία το μόνο που έχει να πει είναι «η δική μου δουλειά έχει ήδη ολοκληρωθεί και είναι εκεί στην οθόνη. Ασφαλώς και είμαι χαρούμενος, αλλά ήδη κάνω την επόμενη ταινία μου».

J K simmons, Χριστόφορς Παπακαλιάτης 424

Η οποία δεν είναι άλλη από το «Ενας Αλλος Κόσμος», τη δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το «Αν», μια σπονδυλωτή ιστορία για την Ελλάδα του σήμερα και το παγκόσμιο τοπίο μέσα στο οποίο τοποθετείται.

Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Ενας Αλλος Κόσμος» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο Τζέι Κέι Σίμονς πρωταγωνιστεί σε μια από τις τρεις ιστορίες του φιλμ στον ρόλο ενός Γερμανού ο οποίος στην Αθήνα της Κρίσης ερωτεύεται μια ελληνίδα την οποία υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη.

J K simmons 424

Το Flix βρέθηκε αποκλειστικά πριν λίγο καιρό στα γυρίσματα του φιλμ και συνομίλησε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Τζέι Κέι Σίμονς για την απρόβλεπτη συνάντηση τους, για την ταινία που κάνουν μαζί, αλλά φυσικά και για το «Χωρίς Μέτρο».

Δείτε τους στο βίντεο.


Διαβάστε ακόμη: