37 λόγοι για τους οποίους η «Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ έμεινε δίκαια στην ιστορία

ΑΠΟΨΗ

37 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία της ταινίας, αποδεικνύουμε με 37 αλησμόνητα στιγμιότυπα ότι ο κινηματογραφικός τρόμος του Στάνλεϊ Κιούμπρικ έμεινε δίκαια στην ιστορία. Redrum!

Flix Top Ten - 2016: Το νούμερο 7

ΑΠΟΨΗ

Τις δέκα τελευταίες μέρες του χρόνου, το Flix ψηφίζει τη δεκάδα με τις καλύτερες ταινίες του 2016. Στο νούμερο 7, ένα stop motion animation που λειτουργεί απίθανα κι ως ψυχανάλυση.

8 (+1) εκδοχές πάνω στο μύθο του Τζορτζ Μάικλ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φεύγοντας στα 53 του χρόνια, ο Τζορτζ Μάικλ πρόλαβε να αφήσει πίσω του υπέροχα τραγούδια και μερικά δείγματα ανεξίτηλης και πρωτοποριακής μαζικής ποπ κουλτούρας. Και δεν εννοεί κανείς μόνο το βίντεο κλιπ του «Freedom '90».

Flix Top Ten - 2016: Το νούμερο 8

ΑΠΟΨΗ

Τις δέκα τελευταίες μέρες του χρόνου, το Flix ψηφίζει τη δεκάδα με τις καλύτερες ταινίες του 2016. Στο νούμερο 8, μια ταινία οργασμικών και βαθιά συναισθηματικών κινουμένων σχεδίων.

Χριστουγεννιάτικη προβολή: Στο «Gremlins» του Τζο Ντάντε οι καλικάντζαροι είναι pop

ΑΠΟΨΗ

Τα «Gremlins» του Τζο Ντάντε είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια κρυμμένη και σφιχταγκαλιασμένη κάτω από τα σκεπάσματα, δίπλα στο τζάκι, απέναντι από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ποτέ ο Χριστουγεννιάτικος τρόμος δεν ήταν τόσο απολαυστικός και αστείος!

Best of 2016: Τα 16 Καλύτερα Poster

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μέχρι το τέλος του 2016, το Flix θα ανατρέχει σε πρόσωπα, γεγονότα, φαινόμενα, εκπλήξεις, επιρροές, τάσεις της κινηματογραφικής χρονιάς που τελειώνει. Σήμερα χαζεύουμε τα posters του 2016 που θα θέλαμε να κρεμάσουμε στον τοίχο μας!

H «Πρωινή Περίπολος» του Νίκου Νικολαΐδη είναι μια επαναστατική πράξη...

ΑΠΟΨΗ

Ο Στέργιος Πάσχος γράφει στο Flix για την Πρωινή Περίπολο του Νίκου Νικολαΐδη με αφορμή τη μεταμεσονύκτια προβολή της την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο ΑΣΤΟΡ, στο πλαίσιο της «Χαμένης Λεωφόρου του Ελληνικού Σινεμά».

Νεότερα Παλαιότερα