12 ταινίες για τους μήνες Vol.2

ΑΠΟΨΗ

Γιορτάζοντας την έλευση του νέου έτους, το Flix ξεχωρίζει (και φέτος) δώδεκα ταινίες που στοίχειωσαν τη μεγάλη οθόνη και τους ήρωές της, έναν μήνα τη φορά. Ποιος είπε ότι στο σινεμά δεν παίζουν ρόλο οι ημερομηνίες;

Ο Γιώργος Νικόπουλος κάνει animation με τους δικούς του όρους

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη χρονιά που τέλειωσε, ο Γιώργος Νικόπουλος παρουσιάζει το «TΗΕOX» στην Αθήνα και μιλάει στο Flix για όλα όσα διαφορετικά τον επηρέασαν και τον βοήθησαν να ολοκληρώσει τη δημιουργία του.

Flix Top Ten - 2017: Το νούμερο 1

ΑΠΟΨΗ

Τις δέκα τελευταίες μέρες του χρόνου, το Flix ψηφίζει τη δεκάδα με τις καλύτερες ταινίες του 2017. Στο Νο 1, μια ήδη κλασική ρομαντική ιστορία πασπαλισμένη όχι με χρυσόσκονη αλλά με αυθεντική απόγνωση και δίψα για συναίσθημα.

Flix Top Ten - 2017: Το νούμερο 2

ΑΠΟΨΗ

Τις δέκα τελευταίες μέρες του χρόνου, το Flix ψηφίζει τη δεκάδα με τις καλύτερες ταινίες του 2017. Στο Νο 2, ένα φιλμ που κατορθώνει να κάνει την ιστορία ενός άντρα με τον οποίο μπορεί να μην μοιράζεσαι τίποτα κοινό, απόλυτα δική σου.

Flix Top Ten - 2017: Το νούμερο 3

ΑΠΟΨΗ

Τις δέκα τελευταίες μέρες του χρόνου, το Flix ψηφίζει τη δεκάδα με τις καλύτερες ταινίες του 2017. Στο Νο 3, ένα σύγχρονο παραμύθι από αυτά που θα αφηγείται ο κόσμος για πολλά χρόνια μετά.

Flix Best of 2017: To box-office της χρονιάς!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στα εγχώρια κινηματογραφικά ταμεία, διατηρήθηκαν τα περσινά νούμερα, αλλά με περισσότερες κυκλοφορίες και μειωμένη την προσέλευση στις ελληνικές ταινίες. Στο παγκόσμιο box-office από την άλλη, ο μεγάλος νικητής ήταν τα σίκουελ και τα ριμέικ!

Flix Top Ten - 2017: Το νούμερο 4

ΑΠΟΨΗ

Τις δέκα τελευταίες μέρες του χρόνου, το Flix ψηφίζει τη δεκάδα με τις καλύτερες ταινίες του 2017. Στο Νο 4, μια ταινία τόσο λυτρωτικά συγκινητική όσο και βαθιά πολιτική και σοκαριστικά επίκαιρη.

Η Σάλι Πότερ στο Flix: «Σαν γυναίκα, έπρεπε να προσπαθήσω διπλά για να πείσω για τις ταινίες μου»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η σκηνοθέτης του «The Party» μιλάει στο Flix για το Brexit, τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, το τοξικό μείγμα «χρήματα - εξουσία - πατριαρχία» και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να επιβιώσει σε ένα σύστημα που την αμφισβήτησε από την αρχή της καριέρας της.

Flix Top Ten - 2017: Το νούμερο 5

ΑΠΟΨΗ

Τις δέκα τελευταίες μέρες του χρόνου, το Flix ψηφίζει τη δεκάδα με τις καλύτερες ταινίες του 2017. Στο Νο 5, ένα φιλμ που ορίζει την έννοια της φράσης «κατάθεση ψυχής» και ζητά συγχώρεση για κάθε λάθος, ακόμα κι αν έμοιαζε για λίγο σωστό.

Νεότερα Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.